Husutbygging – hva er oppdragsgivere ute etter?

Husutbygging – hva er oppdragsgivere ute etter?

 

Tenker du på å bygge ut din bolig? Trenger du mer plass? Du er ikke alene! Hver dag bestemmer mange seg for å bygge på huset.

 

Stadig flere oppdragsgivere søker etter leverandører på nettet. Det å søke på nettet er  tidsbesparende – da du fort kan finne frem til en riktig leverandør.  Men det gir deg samtidig en enorm oversikt og utvalg av spesialister, som alle annonserer seg på nettsider. Det er også en fordel at alle håndverkere som registrer seg på nettet legger ut referanser og får anmeldelser fra tidligere kunder, så det er lett å finne frem til de som er pålitelige og profesjonelle.

 

Forbrukere som vurderer å bygge ut sin bolig foretar vanligvis søk som: „hus utbygging”, „påbygging av hus” eller „hus påbygging ”. Som oftest kommer de på nettsidene www.proffjobb.no, som spesialiserer seg på å samle inn tilbud fra håndverkere som utfører byggetjenester. Nettportalen er en av de mest besøkte tjenestene som hjelper oppdragsgivere og leverandører å finne hverandre. Det at hele 30 % av de som søker på „påbygging (hus)” og „pris per kvm påbygg” besøker denne portalen, bekrefter en stor interesse for denne nettjenesten blant norske oppdragsgivere. Videre vekker frasene: „påbygging av en ekstra etasje” og „øke verdi på boligen” interesse hos henholdsvis 40 % og 48 % av potensielle byggherrer.

 

Den store interessen for våre tjenester, som utføres av kyndige fagfolk fra  www.proffjobb.no ,er bekreftelse på at de leverer høy kvalitet og tilbyr gode priser.

 

øke husverdi Husutbygging

 

Les mer her:  http://proffjobb.no/prisoversikt-for-de-38-mest-vanlige-bygge-og-renoveringsarbeidene/

 

Jeg vil derfor be deg om å ta en kjapp titt på hjemmesiden vår så du selv kan se hva vi kan tilby.

Her er en lenke som går rett til bilder av jobber vi har utført: http://proffjobb.no/utforte-oppdrag/

 

Registrer ditt anbud i dag! http://proffjobb.no/kontakt-oss/

Nyheter

Gå til arkivet

Finn oss på Facebook

div id=/lidiv class=