Parkett – en klassisk eleganse.

Parkett – en klassisk eleganse.

 

Parkett er ett av de mest brukte gulvbelegg i boliger i dag. Parkett fremstilt av naturlig tre gir en varm følelse og eleganse i alle boliger. Dessuten er den med på å fremheve interiørets egen stil.

 

parkett

parkett

 

En viktig ting å huske på før parkettlegging er korrekt klargjøring av undergulv, og ikke minst en nøyaktig legging av staver. Det er lurt å leie inn kyndige håndverkere som har en stor erfaring i denne type arbeid, for å være 100 % sikker på gulvleggingen er utført på en riktig måte.

 

parkett

 

Nettportalen www.proffjobb.no  tilbyr en god oversikt over spesialister på renoverings- og byggetjenester som anbefales av andre. Nettsiden garanterer en høy kvalitet på byggetjenester og meget konkurransedyktige priser. Om du ønsker et bredt utvalg på håndverkere på ett sted, så er www.proffjobb.no det riktige nettstedet å besøke. Våre oppdragsgivere setter stor pris på et bredt utvalg, høy kvalitet på våre tjenester, samt meget gunstige priser.  Dette bekreftes også av statistikker over nettsøk: 50 % av de som skriver „pris på gulvlegging” i søkefeltet velger å besøke vår nettside www.proffjobb.no . Dette er et tegn på at nettbrukere som søker etter leverandører av oppussing- og byggetjenster stoler på oss.

 

23

 

For gulv inntil 20 kvm starter prisene fra 180 kr per kvm.
For gulv over 20 kvm starter prisene fra 150 kr per kvm.Legging av gulvlist koster fra 24 kr per løpende meter

 

 

pris på gulvlegging av parkett

 

Les mer her: Prisoversikt for gulvgging og her: http://proffjobb.no/prisoversikt-for-de-38-mest-vanlige-bygge-og-renoveringsarbeidene/

 

Jeg vil derfor be deg om å ta en kjapp titt på hjemmesiden vår så du selv kan se hva vi kan tilby.

Her er en lenke som går rett til bilder av jobber vi har utført: http://proffjobb.no/utforte-oppdrag/

 

Registrer ditt anbud i dag! http://proffjobb.no/kontakt-oss/

 

Nyheter

Gå til arkivet

Finn oss på Facebook

div id=/lidiv class=